Bok ,spill og lykke!

Det var så gøy i går! Da spilte jeg konsert på Helenes boklansering. Med gode kritikker av den nye boka og nylagd dekorasjon som vi snekret sammen dagen før og hang opp i lokalet, så var alt på plass. Vi var så spente og glade. Dette var noe vi begge hadde gledet oss lenge til. Og kvelden svarte så absolutt til forventningene:)

Jeg bare elsker det som gjør at man kommer i kontakt med folk etter å ha spilt konsert. Ofte snakker jeg da med publikum, og jeg vet at gir man noe av seg selv på scenen, så har man ofte brutt isen slik at det blir lett for folk å ta kontakt etterpå. 

Jeg er så takknemlig for alle de som gir uttrykk for at de liker musikken min. Selv er jeg ofte for sjenert til å gå bort til musikere etter konserter, så jeg er glad for at det finnes noen som tør, for tilbakemelding, det trenger man. Det er lett å bli usikker på seg selv og det man holder på med, derfor er det så godt når noen gir uttrykk for at de setter pris på det man gjør. Det er jo drivkraften min til å holde på med dette. Hvis jeg kan nå ut til folk og røre en streng hos dem, så er jeg fornøyd. Jeg elsker å holde på med musikk og kan ikke tenke meg noe bedre å gjøre, selv om det betyr beinhard jobbing. Takk til deg som kom i går, og takk til deg som turte å si noe om hvordan du opplevde det:) Det betyr så uendelig mye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s