Konsertglede!

Det er vanskelig å beskrive hvordan jeg føler meg etter konserten som jeg hadde i helgen. Men jeg skal prøve. Det var så magisk. Først var jeg et par dager i Bergen for å øve med en marimbaspiller. Det var bare fryd og gammen. Etter å ha kjørt igjennom første låta, så vi på hverandre og nikket og var enige om at marimba passer utmerket til mine låter. Det gikk strålende på øving og vi gledet oss masse til lørdagen da konserten skulle være.

I mellom øvelsene vandret jeg rundt i Bergen by. Det regna som bare det, så jeg løp fra kafe til kafe og skrev notater i musikknotatboka mi. Jeg skrev ned ideer og tanker rundt prosjekter og konserter og la på farge på de blasse sidene.

Konserten spilte vi på Kulturbakeriet i Austevoll, en liten fergetur fra Bergen. Lokalet var lite, men utrolig koselig, og det ble fort fullt. Noen hadde reist et godt stykke for å høre på, og det var utrolig stas. Det var god stemning og lyden var upåklagelig. Det må ha vært den beste lyden jeg har hatt noen gang. Lydmannen hadde reist helt fra Os med en trailer full av utstyr og vi fikk hver vår monitor (noe som jeg mener er luksus i et så lite lokale.)
Før vi spilte konsert gikk vi gjennom alle låtene og fikk med oss gitaristen på øvelsen. Både marimbaspilleren og gitaristen lagde spontane og nye arrangementer på flere låter enn vi hadde avtalt, til min store glede. Det er så utrolig gøy å jobbe med flinke musikere som investerer i musikken min og gjør den bedre. Låter som tidligere kun hadde piano fikk nå selskap av marimba og gitar. Det kunne ikke bli bedre enn dette. 
Vi feiret med pizza før vi skulle spille og det var så gledelig at alle, inkludert lydmannen synes at dette var stas å være med på. For det å spille konsert og bruke mange timer på å øve og rigge er jeg opptatt av at skal være gøy og så lite stress som mulig. Vi spilte og publikum var med oss hele veien. Jeg måtte klappe litt for bandet mitt underveis, for jeg ble så gira at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. De andre var så utrolig flinke og jeg ble så inspirert:) 
Nå er hverdagen her igjen og jeg jobber med mange prosjekter på en gang. Blant annet så jobber jeg i grunnskolen der jeg underviser i musikk og engelsk et par uker. Det er spennende, men også krevende, men med denne konsertopplevelsen i bagasjen, så har jeg godt mot uansett…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s