Nytt instrument, nye muligheter

Nå er det en stund siden sist bloggpost. Jeg skal prøve å bruke litt mer tid på blogging fremover, men  det er travelt å jobbe på folkehøgskole og pendlinga med tog gjør at dagene bare flyr avgårde. Men det er bare en uke igjen med klovnekurs før det blir nytt fokusskifte igjen.

De siste par ukene har jeg brukt hvert ledige øyeblikk til å drive med musikk. Jeg har gått til innkjøp av nytt piano:) En Nord electro. En blanding av piano/keyboard med masse fine lyder i. Jeg er så fornøyd at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Hver dag må jeg sitte å spille litt og lete etter nye lyder. Jeg merker at inspirasjonen og kreativiteten trengte et løft. Senhøst og vinter er en tid da skriving av nye låter går trådt, så kanskje instrumentkjøpet bringer med seg inspirasjon nok til flere nye komposisjoner:)

I tillegg til nytt instrument, så har vi i bandet spilt inn en låt. Det vil si gitaristen og meg. Ja, for vi er jo et band selv om vi for det meste bare er to. Dere får høre etter hvert. Ja, for vi tok et opptak vi var ganske så fornøyde med, men så kjøpte jeg nytt piano og da var det gjort. Ingen annen pianolyd kan etstratte den som er i dette pianoet, så nå skal vi ta nye opptak. Forhåpentligvis blir det veldig bra til slutt. God helg!

Skjønnheten

                                      Sånn ser lyden ut på pcen. Merkelig synes jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s