Hjemmekontor

Jeg har hjemmekontor. Jeg tenner lys og sitter på mitt nye kjøkkenbord. Mailer og fakturaer skal sendes og telefoner må ringes. Det er mye som må på plass både før og etter oppdrag. Og ofte er det litt skummelt. For jeg ringer og tilbyr klovnekurset mitt og da er det enten vinn eller vrak. Den siste tida er det klovnen som har betalt maten på bordet og det føles bra, men nå er jeg jo ferdig med et kurs og da er det bare å se til å selge det videre. Slik er frilanstilværelsen. Skummel, men også spennende. For da jeg skulle selge kurset mitt forrige gang fikk jeg ikke bare holde kurs, men et helt vikariat :o)

Det som er noe av det beste med å frilanse er å møte nye folk. Når jeg reiser rundt får jeg stadig vekk nye kollegaer. Og når jeg jobber som lærer synes jeg det er stas å spise på lærerværelse. Da føler jeg meg skikkelig voksen. Det å ha kollegaer i blant er veldig koselig, for mye av tiden sitter man jo alene og jobber.

Når jeg har hjemmekontor liker jeg å gjøre det koselig rundt meg. Så denne helga sydde jeg en liten haug med nye duker av stoffrester som jeg hadde liggende. Når jeg syr eller pusler med andre hobbyting henter jeg inspirasjon og ork til å sende mailer og gjøre det som må gjøres. Litt oppladning må til, for jeg er ikke spesielt glad i å sitte stille. Det er mye morsommere å jobbe ute, være på gulvet og synge. Så jeg må gjøre det innimellom også. For tiden foran pcen må ikke bli byttet ut med tiden på gulvet.

Hjemmekontor- stemning. 

De nye dukene. Små og store, sprikkete, stripete og med hus på.

Ute er det vinter, men ikke inne hos meg:)

Reklame

3 kommentarer om “Hjemmekontor

 1. koffeine 29. januar 2013 kl. 15:27

  Å, så greit at de har fine stoffer der! Har liksom ikke tenkt på det. Da skal jeg orientere meg litt å få kjøpt litt stoff når vi likevel skal dit for å kjøpe andre ting!

  Liker

 2. Ingvildogmusikken 29. januar 2013 kl. 13:35

  Takk:) På IKEA. Den med prikker på er en rest av en gardin. De har så mange fine stoffer på IKEA. Jeg liker dem som er ganske enkle, for da blir det lettere å pynte med andre ting. De fleste stoffene der er utrolig solide. Anbefalast:)

  Liker

 3. koffeine 29. januar 2013 kl. 12:55

  Så fine duker! Hvor kjøper du stoff? Jeg har så lyst til å sy både duker og gardiner til den nye leiligheten vår 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s