Påskeglimt

Påsken nærmer seg slutten og jeg kan se tilbake på en begivenhetsrik uke. Jeg har jobba i fjøset nesten hver dag og fått god kontakt med alle dyra. Jeg har tatt i mot tre nye lam som er svarte og supersøte. Per, Pål og Espen som de heter. I dag holdt den ene på å sovne i fanget mitt. Det var koselig. Det er en finfin jobb jeg har. Men slitsom også. Fjøsstellet tar på og det gjør også foring og passing av dyrene. For de krever mye stell, men de gir så mye. 

Jeg har vært med på å arrangere overraskelses- 30 årslag til min bestis. Det gikk utrolig bra! Og det var så moro:) Været var kjempefint og det ble både frokost med overraskelsesgjester, tur og middag ute. Jeg elsker overraskelser og jeg er kjempeletta over at det gikk så bra.

Nå har de fine blomstene mine visna og påskeegget er nesten tomt, og i morgen er det siste dag i fjøset på en stund. Jeg merker at jeg savner dyrene når jeg kommer hjem. Man blir så fort knyttet til dem. Heldigvis er det ikke så lenge til jeg skal jobbe der igjen og da har nok lammene blitt ganske store.

En kommentar om “Påskeglimt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s