Ordet nei

April er fullbooka. Så fullbooka at det har blitt for mye. Jeg er sliten før jeg omtrent har begynt, så jeg har måttet takke nei til et spennende oppdrag. Sånn er det å frilanse. Det kan noen ganger være skikkelig vanskelig. Noen dager en fulle av umulige valg og jeg må prøve å balansere både inntekt og interesser. Det kan være litt kjedelig å si nei, men skal man overleve i denne bransjen, så er det ordet like viktig som ja uansett hvor bra tilbudet er. 
Jeg har lært å ta vare på meg selv, for det finnes ingen sikkerhetsnett jeg kan hvile i. Nå fokuserer jeg på en ting av gangen og prøver å hvile like mye som jeg jobber, for på den måten går denne måneden bra. Jeg skal ikke klage, for jeg har opplevd perioder med få oppdrag og jeg foretrekker å ha mye å gjøre, for da får jeg gjort mer også:) 
Nå er våren virkelig på vei. Jeg har kjøpt inn nye blomster til vinduet mitt og de lukta sommer, så nå forstår jeg at det er den årstiden vi snart skal gå inn i. Og da begynner jeg å jobbe ute igjen. Jeg gleder meg til at dyra skal bli sluppet ut av fjøset og får løpe på åpne sletter. Og jeg gleder meg til å kjenne ordentlig varme igjen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s