Konsert og tid for opptak

I går varmet jeg opp for Nour Harkati fra Frankrike. Han er på Norgesturne og vi spilte på Nordic black theatre. Det var en utrolig fin kveld med god stemning og fine folk. Bandmedlemmene var utrolig hyggelige og flinke og kanskje blir det slik at vi skal lage noe musikk sammen en gang:)
Lyden var upåklagelig og stedet var helt topp. Det er slike opplevelser som gir motivasjon og inspirasjon til å fortsette. De konsertene der alt bare klaffer.
Neste steg nå er å gjøre noen bedre opptak av musikken min. Derfor reiser jeg snart avgårde til min favorittby Bergen med spiselige gaver i bagasjen til inspirerende musikere som jeg samarbeider med der borte.

Jeg har bestemt meg for å produsere en av mine låter selv. Det vil si at jeg skal ta alle opptak og gjøre miksingen selv. Jeg har ikke så mye erfaring med slike ting, men det har blitt litt gjennom de siste årene. Så i et par dager skal jeg være lyddame og ta opp marimbalyd:) Og når jeg kommer hjem skal jeg legge på vokal og kanskje andre instrumenter også.
Det ligger en selvstendighet i det å utforske det ukjente alene. Jeg ønsker å sette meg enda mer inn i det musikktekniske, for lenge har jeg kun vært utøveren som får hjelp til å koble, ta opp osv. Men nå er jeg klar for å prøve selv. Og jeg håper det går bra:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s