Sommerferie!

Endelig er det ferie! Nå skal det slappes av! Jeg har jobba hardt i flere uker og det er på tide å nyte natur, god musikk og roligere dager. Følelsen av at det er ferie er nok en av de beste følelsene som finnes. Frihet og lettelse i en salig blanding:)

Jeg skal ut på sjøen og fiske, kanskje dykke litt, late meg og gå turer. Tenke minst mulig på jobb og høsten og bare nyte at det er sommer. Jeg håper at jeg får det til for det er ikke alltid like lett å leve i nuet når man frilanser. Jeg er jo godt vant til å hele tiden tenke fremover, pønske ut nye prosjekter og leve meg inn i det jeg holder på med. Men jeg skal prøve mitt beste å unngå å gjøre det  nå i ferien. Det er på tide å ta en pause.

Kofferten er snart full av prikkete og stripete sommerklær, tresko, hobbysaker og nyinnkjøpt sommermusikk. Nå gjenstår det bare å finne ut hvilket instrument jeg skal ta med. Det må bli noe lite som det går an å klimpre litt på, så det blir nok en kalimba. Den harpeaktige lyden er fin å forsvinne inn i når man har ferie…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s