Bokanbefaling!

Dette er min venninne- Helene Guåker. Hun er forfatter og gir nå ut bok nummer tre som er en viktig bok. En bok som skildrer noe som er så vanskelig at det gjør vondt å i det hele tatt tenke på eller snakke om det.

Helene er en av de sterkeste personene jeg vet om, og en stor kunstner. Og på mange måter er hun et forbilde for meg. Hun beviser at det gang på gang går an å lykkes med kunsten, bare man har tro på det man driver med og jobber hardt nok. Nå jobber vi med et Prøysenprosjekt sammen, og jeg er mer inspirert enn noen gang!

Takk Helene, for at du skriver denne boka!  Kan fåes kjøpt bla. her og her. Den kommer i bokhandelen i begynnelsen av mars:)

På baksiden av boka står dette:

«Så du tror du bare kan dra fra meg,» brøler K da han forstår at Emma virkelig mener det denne gangen. Hun ramler bakover mot søppelsekkene i hjørnet av gangen, kommer seg på beina igjen før han gyver løs, sparker, slår, hun er ikke redd, hun tar ikke igjen. Så ringer det på døra. «Vil ikke reise, kan ikke bli» er en jordnær, farlig og frisk roman. Ei mørk og lys fortelling på samme tid. Dette er Emmas fortelling om hvor lett det er å bli dratt med i noe som virker perfekt. Om hvor vanskelig det er å gå når det viser seg å være alt annet. Når trusselen «jeg skal drepe deg» lager ekko i hodet, i hjertet, i kroppen, og kjennes større for hver eneste dag. Hva skjer den dagen K står på døra og krever sin rett over Emma? Nå handler det om livet etterpå, om å finne ei form til alt som skjedde i de tre åra det sto på. Og om å gå veien videre, uten å være redd.

2 kommentarer om “Bokanbefaling!

 1. Ingvildogmusikken 2. mars 2014 kl. 14:22

  Ja, så er det viktig at sånt blir skrevet om. Takk det samme!:) 🙂 Nam!

  Liker

 2. Synne 2. mars 2014 kl. 13:54

  Åh, dette virker som en veldig sterk historie. Takk for tipset!
  Riktig god bollespisesøndag til deg, hoho!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s