Med egen salat på menyen

Her om dagen høsta jeg mitt første salathode og hadde det til middagen. For en god følelse å bare gå ut i hagen og hente mat. Snakk om kortreist:) Mitt bondehjerte slår hardt når jeg kan gjøre sånt i en by. Og det føles bra med egen kjøkkenhage etter noen år i åkeren på jobb. Salaten smakte friskt og godt og er heløkologisk. Her er det ingenting å lure på ettersom jeg har sådd alt selv.

Det blir mer og mer vanlig å ville være selvforsynt, og jeg har kasta meg på denne renessansen som jeg virkelig forstår og liker. For meg har det blitt viktig å dyrke egen mat. Mestringsfølelsen jeg får er verdt litt jobbing, og prisen jeg setter på maten er større enn når jeg kjøper den i butikken. I tillegg unngår jeg unødvendge sprøyte- og konserveringsmidler, så det kan egentlig ikke bli bedre:)

Egentlig skulle jeg ønske at jeg kunne dyrke mye mer, men kanskje en gang i fremtiden får jeg større plass og bor et annet sted og kan gjøre det.
Men litt er bedre enn ingenting og jeg anbefaler alle å prøve. Det er ikke så mye som skal til. Har du litt jord og en blomsterpotte kan det være nok:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s