Hjemmelaget påskemarsipan basert på god samvittighet

IMG_7792

I år har jeg laget en sunn påskemarsipan. Det var ganske enkelt, og morsomt ettersom man må smake seg fram til resultatet 🙂

Her er oppskriften:

2 eggehviter

Smak til en blanding av mandelmel og sukrinmelis

Noen dråper mandelessens

Noen dråper sitron

Litt finhakket mandel for å blande inn i massen

Pynt med det du måtte ønske. Jeg har brukt tutti frutti- strø og mandelbiter.

Sjokoladetrekket er laget av rå økokakao, sukrinmelis og agavesirup.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s