Liten tid gjør effektiv!

Dagene bare flyr avgårde. Jeg steller med dyra, bærer tunge kasser med poteter, lager nye beiter og flytter dyra slik at de får nytt, friskt gress å spise. Det er supert å jobbe ute! Jeg må si at jeg gruer meg til å bare være inne hele dagen. Det er nok baksiden med det å holde på med musikk og teater. Man er inne hele tiden. Men det blir litt fint også. Høsten kommer uansett og man kan gå med varme klær og drikke enorme mengder med te uten å bli for varm.

Jeg har flytta. Innredet et stort, fint rom med gammeldagse potteplanter og fine gardiner. Jeg har pusset opp en krakk, skrivebord, gyngestol og stol, så nå blir det lett å jobbe hjemmefra. Innredning er så gøy, og jeg leter stadig etter nye, smarte løsninger og triks som gjør det hjemmekoselig og balansert. Pianoet har fått god plass og klokkespillet og ukulela har fått en egen kurv som de kan ligge oppi. Nå kan jeg skrive nye låter og synge av full hals, for rommet har flott akustikk. Det er også lite lytt inn til naboene, så nå kan jeg musisere så mye jeg vil uten å måtte leie øvingsrom:)
Det neste prosjektet jeg nå jobber med er boklanseringen til forfattervenninnen Helene. Det begynner å nærme seg, og vi har invitert flotte folk og skal nå i gang med hobbyverksted for å fikse kule effekter til lokalet. Jeg forbereder låtene som jeg skal spille og gleder meg! For dette blir moro. Musikk og litteratur er vi overbevist om at er en perfekt kombinasjon, så vi styrer på:)
Økologiske selvplukkede poteter. Vasket og klare til å pakkes.

Sylteagurk fra grønnsakshagen!

Denne vindusposten inspirerte meg til å gjøre det like koselig hjemme.
                             En pust i bakken midt på dagen med kaffe og vann fra melkeflaska

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s