Musikkgleder

Det er så fint å drive med musikk. Jeg kan ikke finne en bedre måte å uttrykke meg på, og nå skal jeg formidle dette videre. Jeg skal jobbe et par uker som musikklærer. Foreløpig ser det ut til at jeg kan bestemme ganske mye selv i forhold til undervisniga, så jeg gleder meg stort og kjenner at inspirasjonen er tilstede. Nå skal jeg formidle musikk-gleden. Og den er stor, så jeg kommer nok til å være ganske så etusiastisk tenker jeg. For hva er vel bedre enn å kunne videreformidle en glede som har fulgt meg gjennom hele livet? Gleden over å synge, å spille og lytte til musikk.
Snart reiser jeg til Bergen for å øve i to dager til konserten som snart begynner å nærme seg. Det er så spennende å få inn et nytt instrument. Marimba. Men før den tid skal jeg være bonde igjen. I helgen venter to hester, en katt, kyllinger, sauer og en ku med en kalv og en gris på meg. Tenker jeg skal synge litt for dem. Det gjelder å holde stemmen varm. Så liker dyrene det godt når man tar seg en trall:) Det å jobbe med dyr gir også inspirasjon. Det gjelder å samle all inspirasjon man får tak i, for det er ikke alltid den kommer så lett.
Jeg regner med at det kommer til å regne i Bergen, så jeg skal sette meg på min favoritt- bokkafe og rable i musikkboka mi. Kanskje det blir en ny låt, eller noen nye ideer. Jeg har festa en sky på veggen min. Den er mest til dekorasjon, men den minner meg om lyden av regn på taket på hytta. Det må være den koseligste lyden som finnes. Så representerer regn litt melankoli for min del, noe som inspirerer meg til å skrive sangtekster. Ha en god helg!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s